Maatwerk

Wij zorgen voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw interieurontwerp

Een interieur in elke stijl

Keuken

Een gezellige babbel, samen koken of gewoon genieten van een heerlijke maaltijd. De keuken is al lang niet meer een afgesloten ruimte, maar de ontmoetingsplaats bij uitstek waar u uw eigen persoonlijkheid op het bord kunt toveren. Deze uitgangspunten gebruiken wij bij de realisatie van uw keukeninrichting. We kijken niet alleen naar de praktische kant, maar ook naar het geheel van sfeer, harmonie en evenwicht. We zoeken samen met u naar de juiste materialen en passen ons aan aan uw behoeften.

Woonkamer

De woonkamer is naast de keuken ongetwijfeld één van de belangrijkste ruimtes in huis. We ontvangen er gasten, ontspannen er na een drukke dag en gebruiken ze steeds vaker als kantoor- en eetruimte. Om al deze activiteiten een plekje te geven is het dan ook bijzonder belangrijk de woonkamer een praktische en logische indeling te geven. Bij ons kunt u terecht voor een tv-meubel, livingmeubel, bar of boekenkast, maar ook een op maat gemaakte eettafel of salontafel behoren tot de mogelijkheden.

Badkamer

De badkamer is een compacte ruimte waar heel wat sanitair een plekje moeten vinden. Door te kiezen voor een badkamermeubel op maat kan je de ruimte optimaal benutten zodat er voldoende bergruimte ontstaat. Zowel voor het sanitair als voor de badkamermeubelen laten wij niets aan het toeval over. Klassiek of modern, samen maken we van uw badkamer een plek waar u zichzelf kan herbronnen.

Kantoor

Meubelen op maat van uw bedrijf geven precies die authenticiteit die u wilt dat uw handelszaak of kantoor uitstraalt. Door onze jarenlange ervaring combineren wij esthetiek, behoeften en ergonomie tot een tijdloos geheel waarin uw klanten zich zullen thuis voelen.

Maatwerkmeubelen of uw volledig interieur op ambachtelijke wijze?

Contacteer ons