Over ons

Wij creëen uw interieur van modern tot landelijk met de beste zorgen.

Een persoonlijke aanpak van A tot Z bij de creatie van uw maatwerk

Met méér dan 30 jaar lang ervaring in schrijnwerk en interieurinrichting, staat Interieurbouw Filip Boyen en zoon in voor uw interieurproject. Bij ons kunt u rekenen op een hoge kwaliteit van afwerking, optimale duurzaamheid en een persoonlijke service.
Van ontwerp tot oplevering worden al deze werken uitgevoerd in eigen beheer, waarbij u als klant steeds centraal staat.

Bovendien werken wij voor zowel particulieren als handelszaken. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare vakman die op ambachtelijke wijze uw droomproject kan realiseren? Dan bent u bij Interieurbouw Filip Boyen en zoon aan het juiste adres. Wij staan u bij in het bekomen van de beste oplossing voor uw inrichting of renovaties.

Interieurbouw Filip Boyen en zoon is dé specialist wanneer het gaat om maatwerk. Zo kan u bij ons terecht voor diverse soorten maatkasten en dressings en kunnen wij eveneens instaan voor het vervaardigen van keukens en badkamermeubelen. Ook zolderinrichting, allerhande gyprocwerken of de plaatsing van akoestische panelen behoren tot de mogelijkheden. Bovendien richten wij ons met doorgedreven zin voor detail op kwaliteit en degelijk vakmanschap, zodat u altijd kan rekenen op het gewenste resultaat.

Elk interieurproject begint met een goed gesprek. Tijdens een kop koffie overlopen we de mogelijkheden en luisteren we naar uw wensen. Op basis van uw verhaal stellen wij een offerte op. Uiteraard houden we steeds rekening met het praktische aspect en zorgen we ervoor dat alle kleur- en materiaalcombinaties perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo bent u er zeker van dat uw project tot in de details aansluit bij uw visie.

Waarom kiezen voor Interieurbouw Filip Boyen en zoon?

de juiste prijs

Filip Boyen zorgt voor een stijlvolle inrichting aan een eerlijke prijs.

Vakkundig advies

U wordt bijgestaan in het bekomen van de beste oplossing voor uw inrichting of renovaties.

Persoonlijke aanpak

Wij werken indien u dit wenst samen met uw interieurarchitect of zorgen voor een interieurplan.

Maatwerkmeubelen of uw volledig interieur op ambachtelijke wijze?

Contacteer ons